Telefoon 06-23056215
info@osteopathieanitakramer.nl

Welkom op de site van Anita Kramer
Ik ben Anita Kramer (1973) en vanaf 2000 werkzaam in mijn eigen praktijk.
Deze is gevestigd aan de Froonacker 3 in Franeker.

Als zelfstandig therapeut ben ik in de voorgaande jaren werkzaam geweest als sportmasseur, TouchPro stoelmasseur bij bedrijven en als shiatsu therapeut. Sinds 2015 ben ik werkzaam als osteopaat binnen mijn praktijk.

De fascinatie voor het menselijk lichaam en de onderlinge relaties tussen psyche, organen en het bewegingsapparaat, hebben mij ertoe gebracht in 2008 te beginnen met de 7-jarige opleiding osteopathie aan het College voor osteopathische geneeskunde Sutherland in Amsterdam. De osteopathie ervaar ik als een waardevolle aanvulling in mijn praktijk omdat ik hierbij verbindingen tussen bewegingsstructuren van het lichaam kan maken op basis van mobiliteit. Daar waar dat niet is, kan het klachten op de plek zelf of elders in het lichaam veroorzaken. Je leert met een 'andere bril' naar het lichaam en het functioneren daarvan te 'kijken'.

Mocht het tijdens mijn behandeling nodig zijn, dan kan ik samenwerken met verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg.
Zo zijn er contacten met huisartsen, collega osteopaten, mesologen, fysiotherapeuten, acupuncturisten en coaches.

Wanneer u naar aanleiding van het lezen van de site nog vragen heeft, of wilt u mij persoonlijk spreken, dan kunt u mij altijd bellen. Ik ben dagelijks bereikbaar en mocht dit niet lukken, dan bel ik u terug na een ingesproken bericht.

Graag tot ziens,

Anita Kramer

"Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk dat je JEZELF en de ander kunt geven."


Osteopathie Anita Kramer is aangesloten bij:

©2024 Osteopathie Anita Kramer | Privacyverklaring | Realisatie: WIE internet & vormgeving